In 2006 waren we overtuigd om een golden in huis te nemen dit was ons Xena een echte apporteur, zo speels en knap, na een jaar hebben we een vriendinnetje voor haar bijgehaald dit was ons Fleurke, heel sociaal en superslim beiden hebben ze clubkampioen geworden in groep A & B gehoorzaamheid waar we heel trots op zijn!

In 2009 is bij ons ook Jana van het Hof ten berge bij gekomen waar we Rudie & Hilde  van het Hoftenberge heel dankbaar voor zijn,een heel mooie golden met will to please waar we terug veel aandacht hebben aan besteed die ook clubkampioen geworden is in groep C , terug een mooie overwinning voor haar! Ook lopen we af en toe shows waar we mooie resultaten behalen...

In 2012 is ons Luna 'Goldstrike Starlight aangekomen om terug mooie showresultaten te behalen en gehoorzaamheidlessen mee te volgen waar we terug heel trots op zijn.

Op 14/11/2014 hebben we van ons Luna een dochtertje Nikita gehouden die terug een heel lief, sociaal en karaktervolle golden is geworden. Mits ons Jana nu op pensioenleeftijd is hebben we van haar laatste nestje een dochtertje overgehouden dit is ons Lilou ,waar we volop aan het genieten zijn van haar opgroei tussen onze lieverds ,die ook een mooie opvolging zal zijn voor ons Jana.. de nestjes die verwacht worden kan je opvolgen onder Puppy's.. 

Van het laatste nestje van Luna op 02//07/2019 hebben we een prachtig teefje Sientje aangehouden waar we hopend mooie nakomelingen zullen hebben..

Ook  Siske " Glitters Second Love is in onze kennel aangekomen in 2019 waar we al prachtige resultaat behaald hebben op West Vlaams kampioenschap schoonheid en een prachtig nestje puppytjes heeft gehad , een sociaal en aanhankelijke lieverd.. ieders vriend, een Will To Please !

Ook even een mooie tekst van Hilde & Rudie over ons...

Zeg nooit nooit! We hadden het al een tijdje in gedachten maar we vonden het verschrikkelijk dat wij al ons werk in de fokkerij in rook zouden zien opgaan. Ooit houdt alles op. Ook 'het hof Tenberge' maakt hierop geen uitzondering. Niets blijft duren...

Al onze hoop lag bij Johan Samyn die al enkele jaren golden Retrievers fokt. Hij is een fokker zoals ze allemaal zouden moeten zijn: toegewijd en nooit op een inspanning of een euro kijkend. We herkennen veel van onszelf in Johan. 
Hij is in het bezit van een dochter van Floere: Ischa (roepnaam Jana). Een kopie van haar mama. Een schitterende teef qua karakter en uitstraling. Hij had al gefokt met Jana en ze hadden besloten dit nog een keer te doen. Hij kozen Kazan of Aress Garden als dekreu en op 27 juni werden vijf puppy's geboren. 
Wij hadden nestkeuze en eind juli mochten we Omeline van 't Silverberg ophalen.
Aan Hilde & Rudie , dank voor het goede vertrouwen in ons kennel , groetjes !